Translate

Juunikuised nokitsused

Lõpuks ometi sain mahti jälle paberi- ja töövahendikarbid välja otsida ning pisut nokitseda. See on endiselt mõnus ja teraapiline tegevus ning mul on lausa kahju, et on alanud suvi, mil tegevusi jagub rohkem kui küllaga. Õnneks ei ole alanud suvi veel päris suve nägu ja seetõttu saab veel tubaseid tegevusi nautida. Aga nüüd siis sellest, mida kokku olen nokitsenud.

*Selle kaardi tegin selleks, et võtta osa Kaia blogi väljakutsest nr 28. Minu meelest olid ülesande püstituseks nii kenad värvid, et sellest ülesandest kohe pidi osa võtma!


Materjalid:  kaardipõhi akvarellplokist, scrapbooking'u paber (DoveCraft ja folia), Daisy Punch (5, 3,7 ja 1,5 cm), poolpärl



*Selle kaardi tegin ämmale-äiale 30. pulma-aastapäevaks. Lihtne, aga ilus:
Materjalid:  kaardipõhi akvarellplokist, scrapbooking'u paber (folia),kollased roosid, roosilehed


Ja selle kaardi tegin lihtsalt niisama, kuna soovisin lõpuks ometi ära proovida paberi, mis mulle poes nii igatsevalt otsa vaatas (Sugar&Spice, Dovecraftilt):
Materjalid:  kaardipõhi Räpina papist, scrapbooking'u paber (DoveCraft, akvarellpaber), Tim Holtz templivärvid, tempel Memory Box Drift Flowers
 



3 comments:

  1. See kaunite lillade lopsakate lilledega kaart lausa kutsub kiitma. Väga huvitav kolmeks jaotus- hea idee! Aitäh, et osalesid Kaia's Scrapbooking Fairy Tale väljakutsel! Ootame sind osalema taas!

    ReplyDelete