Translate

Inspiratsioon

Möödunud sügisel, kui scrapbooking'uga alles tegelema hakkasin, jäid mu mõtetesse pikaks pikaks ajaks Kristiina (August) tööd. Üks neist inspireeris mind sedavõrd, et võtsin end nüüd lõpuks kätte ja proovisin harjutada kätt ehk teha scraplifting'ut. Ühe kaardi peal, mida allpool näete, võib näha ülal vasakus servas mingit mökerdust. Jah, ma proovisin vedelpärleid teha, aga ei tulnud välja:) Julgen tunnistada ja kui keegi nüüd oskab soovitada, kuidas neid teha, kuulan meeleldi ja mõlema kõrvaga.

Poolpärlitega kaart läks kirja pooltellimustööna - teadsin kaardi valmistamisel ainult toone. Ise jäin tulemusega väga rahule. Kristiina kaarte võib näha siin (minu inspiratsiooniallikas) ja siin. Aitäh, Kristiina!


















Materjalid:  pärlmutterpaberist kaardipõhi, 6x6 scrapbooking'u paber (Cart-Us Paper Pad -Roses), õmblusmasin ja niit, roosid, poolpärlid, organzapael, metallkaunistus, liquid pearls vedelik

2 comments:

  1. Ilusad! Vedelpärli tegemisel kasuta elenevalt mustandi lehte, et teed mõned täpid sinna, sest vahel võib juhtuda, et tuupis on mõni suurem tükk ees, mis võib siis tööle plärtsatada. Kõigepealt siis puhastad otsa, siis teed mustandilehele järgemööda mitu täppi ja siis alles kaardile. Oluline on ka see, et täpid ei ole suured vaid pigem väikesed, sest siis on ilusamad ;) Jõudu harjutamisel!

    ReplyDelete