Translate

Katsetused paberi õmblemise ehk stitchingu vallas

Tere kena laupäevahommikut!
Minust ei ole ammu midagi kuulda olnud, sest raban mitmel rindel korraga, nagu mulle omane, aga sel korral olen võtnud eriti suure tüki ja selle seedimine ja mälumine ei õnnestu hästi... Sestap olengi nokitsemise vallas tuure vaiksemaks võtnud ja eelmisel nädalal kulutasin nokitsemisele eraldatud aja ühele väga õpetlikule ja vahvale koolitusele Kaia käe all. Sain väga väga väga palju targemaks ning soov selles vallas edasi tegutseda sai hoogu juurde.

Sel nädalal proovisin oma vähese aja raamesse ära mahtuda ja proovisin õmblemist. Tegin küll Janika juhendi järgi, aga ringi ei saanud ikka korralikult ringikujuliselt õmmeldud:) Paberi- ja värvivaliku osas olen  millegipärast jäänud hetkel pastelsete toonide juurde. Selline see katsetus sai ja sellega osalen Kaia muinasjutublogi väljakutses # 19.
 Materjalid:  pärlmutterpaberist kaardipõhi, 12x12 kahepoolne scrapbooking'u paber (Tiimari x3), õmblusmasin ja niit, paberlilled, klaaspärlid, sik-sak käärid lainelise servaga, teetassi aluspaber, dp Craft servade ääristaja

 

1 comment:

  1. Väga armas kaart. Selline kevad-suvine hõng kohe juures. Ja ilma sinu teksti lugemata vaatasin mina, et nii lahe ring ja see viltune õmblus jätab mulje, et ringid on omavahel taotuslikult liikumises. Lilled tasakaalustavad kogu kaarti nii hästi. Minule meeldib väga!
    Väga tore, kui sa ka tulevikus näitad meile oma töid ning osaled Kaia's Scrapbooking Fairy Tale väljakutsetel!
    Janika

    ReplyDelete